Verassingsreis

All mountain

Secret Trails… de naam zegt het zelf al: we houden de bestemming tot het allerlaatste moment geheim! Jullie geven ons carte blanche om samen een unieke reis mee te maken naar een bestemming die we tot op het moment van afreis op de luchthaven top secret houden.

Wie is avontuurlijk genoeg om de uitdaging aan te gaan? Na de “corona pauze” staat in 2024 opnieuw een knappe “all mountain” Secret Trails op het programma.

Hou er rekening mee dat we je bike ongveer 1 week voor afreis nodig hebben om die op tijd ter plaatse te krijgen, idem na afloop. Het is een vliegreis, dus hoe sneller je boekt hoe vlugger dat wij ook je ticket kunnen reserveren. Na verloop van tijd gaan we de prijs moeten aanpassen aan de gestegen ticketprijzen: wacht dus niet te lang om je plaatsje te reserveren, de plaatsen zijn trouwens beperkt!

Nota dd 8/02/2024: wil je nog mee naar de Secret Trails? Dat kan, maar vanaf nu moeten we eerst even de dagtarieven van de vluchten nakijken. Geef ons een seintje en we checken dat direct.

Alle etappes kunnen op eigen tempo gereden worden met behulp van GPS (de toestellen worden ter beschikking gesteld). Het is een zuidelijke bestemming, kwestie van te weten welke kledij je moet voorzien, maar dat is dan ook de enige tip die je van ons krijgt!

DATA vrijdag 8 tot vrijdag 15 maart 2024
DEELNAME PRIJS prijs 1.720 Euro
INBEGREPEN
Alle vluchten en transport
Alle overnachtingen
Alle maaltijden
Alle transfers en bagagetransport ter plaatse
Technische bijstand en meefietsende begeleider
Gebruik van een Garmin GPS, stuurhouder, batterijen, digitale kaarten met hoogteprofiel
NIET INBEGREPEN
Eigen mountainbike en uitrusting
Drankjes aan de bar
Reisbijstands- en annulatieverzekering

Deel deze reis op jouw facebook

All Mountain trails, 6 etappes en ergens in ‘t zuiden -, meer krijg je uit ons niet los!
De bikes worden ongeveer een week op voorhand verzameld en zijn ongeveer een week na afloop terug in België