België

Naar goede gewoonte organiseren we een voorbereidings/kennismakings/reünie weekend in het voorjaar. In Louette-Saint-Pierre hebben we de ideale en ruime uitvalsbasis, te midden van de bossen en waar de trails voor het kiezen zijn.
Op het programma staan twee stevige dagtochten, volgens hetzelfde stramien als onze reizen in het buitenland: op eigen tempo met behulp van GPS (door ons ter beschikking gesteld), een straffe “full option” afstand met shortcuts als je het wat rustiger aan wil doen. En voor de rest lekker eten en op de trails en ‘s avonds aan de bar oude bike vrienden terugzien en met nieuwe kennismaken!

Zaterdagavond geven we een voorstelling van onze reizen. Ambiance en wegdromen bij de schitterende beelden verzekerd.

Alle etappes kunnen op eigen tempo gereden worden met behulp van GPS (de toestellen worden ter beschikking gesteld).

DATA vrijdag 22 april tot zondag 24 april 2022
DEELNAME PRIJS 265,00 euro per persoon
INBEGREPEN
Twee overnachtingen in gîte
Alle maaltijden van vrijdagavond tem de snack op zondag namiddag/vooravond voor vertrek. We sluiten zondag af rond 19u – geef ons een seintje indien je zondagavond ook nog wil overnachten.
Technische bijstand (4×4 en meefietsende begeleider)
Gebruik van een Garmin GPS, stuurhouder, batterijen, kaarten met hoogteprofiel
NIET INBEGREPEN
Eigen mountainbike en uitrusting, lichte slaapzak, onderlaken en kussensloop
Drankjes aan de bar
1

vrijdag

Aankomst in de logies, wijzelf zijn aanwezig vanaf 18.00 u. Vanwege de zeer uiteenlopende aankomsturen is er geen vast moment voor het avondeten, maar voorzien we een lekkere lasagna die we kunnen opdienen wanneer je wil na aankomst. Graag een seintje indien je onverwacht of later dan 21.00 u zou arriveren en/of je vegetarische maaltijden wenst gedurende het weekend.

2

zaterdag

’s Morgens voorzien we een ruim ontbijt en net zoals op de buitenlandse tochten een picknickbuffet waarvan iedereen zich à volonté kan bedienen. Voorzie een rugzakje voor je picknick, regenvest en kleine pannemateriaal. Ook een vrij plaatsje op je stuur (de breedte van een gsm) om de GPS op te bevestigen. Wij zorgen voor de GPS toestellen, reservebatterijen, de stuurklem en backup kaartje met hoogteprofiel. Je bent natuurlijk vrij om je eigen toestel te gebruiken als je wil, dan bezorgen we je de gpx files van de tracks.

Na het diner gezellige avond met reisvoorstellingen en – besprekingen met veel beeldmateriaal.

3

zondag

Idem aan zaterdag, workshops & bikes. Bij aankomst voorzien we een stevige warme snack/lichte maaltijd. Na afloop opfrissen, napraten en volgens ieders schema vertrek huiswaarts. Laat iets weten indien je zondagavond ook nog wil blijven overnachten