Verassingsreis

All mountain/Enduro

Secret Trails… de naam zegt het zelf al: we houden de bestemming tot het allerlaatste moment geheim! Jullie geven ons carte blanche om samen een unieke reis mee te maken naar een bestemming die we tot op het moment van afreis op de luchthaven top secret houden.

Wie is avontuurlijk genoeg om de uitdaging aan te gaan? In 2020 organiseerden we voor de eerste keer in meer dan 10 jaar geen Secret Trails, met de bedoeling van er in 2021 een héél speciale editie van te maken. Vanwege de pandemie gaan we die plannen echter nog een jaartje uitstellen en in 2021 knappe enduro/all mountain Secret Trails opzoeken, wat dichter bij huis.

We plannen die momenteel de eerste volledige week van maart 2021, maar we kunnen die indien corona-gewijs nodig verschuiven naar de eerste volledige week van april of de eerste volledige van mei. Van zodra het in veilige omstandigheden kan dus. In eerste instantie beperken we het aantal deelnemers op 12, er kan daarna bekeken worden om dat uit te breiden. Wacht dus niet te lang om je plaatsje te reserveren!

Alle etappes kunnen op eigen tempo gereden worden met behulp van GPS (de toestellen worden ter beschikking gesteld). Hou er rekening mee dat dit een rijtechnisch pittige reis wordt, met op dat soort trails onvermijdelijke stukjes hike-a-bike

DATA 29 mei tot 5 juni 2021
DEELNAME PRIJS richtprijs 1.320,- Euro
INBEGREPEN
Alle vluchten en transport
Alle overnachtingen
Alle maaltijden
Alle transfers en bagagetransport ter plaatse
Technische bijstand (4×4) en meefietsende begeleider
Gebruik van een Garmin GPS, stuurhouder, batterijen, kaarten met hoogteprofiel en walkie talkie
NIET INBEGREPEN
Eigen mountainbike en uitrusting
Drankjes aan de bar
Reisbijstands- en annulatieverzekering

Niveau 3/3: plaatselijk ruw terrein, met hike-a-bike stukken.