Verassingsreis

All mountain

Secret Trails… de naam zegt het zelf al: we houden de bestemming tot het allerlaatste moment geheim! Jullie geven ons carte blanche om samen een unieke reis mee te maken naar een bestemming die we tot op het moment van afreis op de luchthaven top secret houden.

Wie is avontuurlijk genoeg om de uitdaging aan te gaan? In 2018 is het een (nog) speciale(re) editie want het is de 10e Secret Trails!

Niet te lang aarzelen want dit is meestal de eerste reis van onze kalender die gegarandeerd wordt met voldoende deelnemers en ook de eerste die volzet raakt.

Update: na publicatie van de kalender op onze Facebook pagina was deze reis na 4 dagen volzet… maybe next year? Volg ons op Facebook, dan ben je als eerste op de hoogte!

Alle etappes kunnen op eigen tempo gereden worden met behulp van GPS (de toestellen worden ter beschikking gesteld).

DATA vrijdag 12 oktober tot zondag 21 oktober 2018
DEELNAME PRIJS 1.420,- Euro – deze prijs wordt gegarandeerd tot 31/12/2017, gelieve na deze datum een prijsopgave aan te vragen: contact@mtb.be
INBEGREPEN
Alle transport
Alle overnachtingen
Alle maaltijden
Alle transfers en bagagetransport ter plaatse
Technische bijstand (4×4) en meefietsende begeleider
Gebruik van een Garmin GPS, stuurhouder, batterijen, kaarten met hoogteprofiel en walkie talkie
NIET INBEGREPEN
Eigen mountainbike en uitrusting
Drankjes aan de bar
Reisbijstandsverzekering

Vrijdag 12 oktober: afspraak in de voormiddag, plaats en uur van afspraak worden meegedeeld in de vertrekinformatie die je een paar weken voor afreis doorgestuurd krijgt.

Van zaterdag 13 tot en met zaterdag 21/10 avontuurlijk biken. Het singletrack gehalte is op deze reis zeer hoog, deelnemers moeten ervaren mountainbikers zijn. Deze route is volgens ons nog nooit met de bike gereden, maar zal wel volledig door ons verkend en gebiket worden voor afreis. Het kan zijn dat we na deze verkenning ondervinden dat het een “fatbike” only reis is. In dat geval wordt aan elke deelnemer die zelf geen fatbike heeft er één kostenloos ter beschikking gesteld.

Logies zijn in een mengeling van hotels en bivaks.

Niveau 3/3: langdurig ruw terrein, met hike-a-bike stukken.

Zondag 22/10: we vatten de terugreis aan. Plaats en uur van aankomst wordt bij vertrek meegedeeld.