Griekenland

All mountain

Normaal gezien organiseren we elk jaar een Secret Trails reis, naar een bestemming die we tot op de dag van afreis geheim houden. We hebben er een héle goeie in de pijplijn, maar wegens de pandemie is zo’n verre en speciale reis moeilijk met zekerheid in te plannen en we begrijpen dat het in deze onzekere tijden niet vanzelfsprekend is om blind ergens naartoe te trekken.
Vandaar dat we voor 2022 een “soft” versie voorzien hebben, een gulden middenweg tussen de verrassing, het avontuur, het ontdekken van een nieuwe topreis en toch de zekerheid van het weten van de bestemming.

Mogen we jullie daarom “This is Sparta!” voorstellen, een fantastische bike trip naar de trails, de bergen en de highlights van de Griekse Peloponnesos, waar de Spartanen geschiedenis schreven. Nu gaan wij er bike geschiedenis schrijven!

In tegenstelling tot een normale Secret Trails heb je nu de vrijheid om je eigen vluchten boeken, zodat je naar wens je reis nog wat kan verlengen om Athene te bezoeken of te acclimatiseren/te recupereren op een strand waar ze postkaarten van maken. Griekenland is in pandemie tijden altijd een vaste en veilige waarde gebleken en het weer is er in mei al prima!
Afspraak is op 15 mei op de luchthaven van Athene, waar we de transfer naar het eerste hotel en de start voorzien. We zorgen ervoor dat je op 22 mei er terug geraakt. Graag geen retour ochtendvlucht boeken om een te korte laatste nacht te vermijden.

Moeilijkheidsgraad: zoals gewoonlijk zeer veel offroad met hier en daar stevige all-mountain trails.

DATA zondag 15 mei tot zondag 22 mei 2022
DEELNAME PRIJS 1175,00 euro per persoon
INBEGREPEN
Transfers van en naar de luchthaven van Athene
Fietstransport h/t vanuit België
Alle overnachtingen
Alle maaltijden
Alle transfers en bagagetransport ter plaatse
Technische bijstand (4×4 en meefietsende begeleider)
Gebruik van een Garmin GPS, stuurhouder, batterijen, digitale kaarten met hoogteprofiel
NIET INBEGREPEN
Vluchten h/t
Eigen mountainbike en uitrusting
Drankjes aan de bar
Reisbijstands- en annulatie verzekering

 

Het is gedeeltelijk Secret Trails, remember…?