Spanje

MTB & Multisport

Tof mountainbiken en onderweg avontuurlijke dingen doen met je kids en/of partner, dat is de opzet van deze week ten zuid-westen van Barcelona. Al bikend gaan we de ene dag naar een via ferrata, de volgende keer steken we met bike en raftjes een stuwmeer over, gaan we naar een canyon of biken we vanuit de logies naar het strand van de Middellandse zee… de mogelijkheden in de streek zijn talrijk en elke dag staan één of meer activiteiten en nevenactiviteiten op dit goed gevulde programma.

Maar de omgeving is relax, dus wij ook! Je kan dag per dag en volgens interesse bij één of meer van de activiteiten aansluiten. Of gewoon genieten bij het zwembad of op een terrasje in het nabijgelegen Montblanc, een prachtige middeleeuws stadje waar het aangenaam flaneren is in de smalle straatjes. De Costa Dorada ligt op korte afstand en de lekkere, Catalaanse keuken en de bodega’s van de omliggende wijngaarden van de Penedes, Priorat, Montsant en Conca de Barbera maken het een mooie streek om met de wagen te verkennen.

Voor of na de activiteiten kunnen de heel sportieve kinderen, papa’s en mama’s langs andere paadjes heen of terug biken, de rest kan recht naar het zwembad met de volgwagen. De casa rural ligt op 500m hoogte aan de voet van de Serra de Jorda met zicht over de vallei en het mooie Montblanc in Zuid-Catalonië.

Als uitvalsbasis voor dit gloednieuwe programma hebben we een casa rural van Vlaamse uitbaters gekozen. Er zijn aparte kamers per gezin en een groot gemeenschappelijk zonneterras met zwembad. Je vindt er een relax omgeving, prachtige wegen en paadjes om met de mountainbike te verkennen, een ruim aanbod van interessante activiteiten en uitstappen in de omgeving. Alle sportieve activiteiten zijn onder nederlandstalige begeleiding en de fietstochten kunnen op eigen tempo gereden worden met behulp van GPS toestellen die ter beschikking gesteld worden.

De luchthaven van Barcelona ligt op 100km, de luchthaven van Reus ligt op 30km.

 

DATA Op aanvraag
DEELNAME PRIJS -12 jaar 710 euro, +12 jaar 810 euro
INBEGREPEN
Fietstransport h/t vanuit België (indien gewenst)
Alle overnachtingen
Alle maaltijden
Begeleiding en gebruik van alle nodige sportmateriaal voor canyoning, via ferrata, speleologie, een Garmin GPS, stuurhouder, batterijen en walkie talkie…
Technische bijstand (4×4 en meefietsende begeleider)
NIET INBEGREPEN
Vluchten h/t
Eigen mountainbike en uitrusting
Drankjes aan de bar
Reisbijstandsverzekering
1

dag 1

Aankomst voor het avondeten, kennismaking en bespreking van de week.

2-7

dag 2 tem 7

Een toffe mix van mountainbiken, canyoning, via ferrata etc, op maat van jong én oud! We volgen geen vastomlijnd programma maar bekijken het dag per dag in functie van de voorkeuren van de kids én de ouders.

8

dag 8

Vertrek na het ontbijt.

Wil je inschrijven, heb je interesse en veel zin om mee te gaan maar heb je nog wat vraagjes?

Bij zowel Koen als Anne kan u terecht voor meer informatie ivm de reis, reservaties en praktische regelingen.

Aarzel niet om ons te contacteren.