Spanje

Canyoning/MTB & Multisport

Tof mountainbiken en daarnaast allerhande avontuurlijke dingen beleven met je kids, dat is de opzet van deze week in de Pyreneeën.

Canyoning, mountainbiken, via ferrata, hiken over een spectaculair paadje: de mogelijkheden in de streek zijn talrijk en elke dag staan één of meer activiteiten en nevenactiviteiten op dit goed gevulde programma.

Maar de omgeving is relax, dus wij ook! Je kan dag per dag en volgens interesse bij één of meer van de activiteiten aansluiten. Of gewoon genieten bij het zwembad en de jacuzzi van de gite.

Voor of na de activiteiten kunnen de heel sportieve kinderen, papa’s en mama’s langs andere paadjes er een extra lap op geven, de rest kan recht naar het zwembad met de volgwagen.
De gîte ligt aan de rand van een heel rustig dorpje in de Sierra de Guara, een mekka voor sportieve vakantiegangers. Er zijn twee- en driepersoonskamers beschikbaar, een ruime tuin, zwembad en jacuzzi.  We zitten ook aan de rand van de wijnstreek van de Somontano, voor de liefhebbers kan er een bodega bezoek geregeld worden en het prachtige middeleeuwse dorpje Alquezar ligt op wandelafstand.

Alle sportieve activiteiten zijn onder nederlandstalige begeleiding en met de mountainbike kan op eigen tempo gereden worden met behulp van GPS toestellen die ter beschikking gesteld worden. Een begeleider fietst steeds als laatste mee en er is een 4×4 standby.

 

DATA nog te bepalen, tweede helft augustus 2019
DEELNAME PRIJS -12 jaar 720 euro, +12 jaar 820 euro
INBEGREPEN
Fietstransport h/t vanuit België (indien gewenst)
Alle overnachtingen
Alle maaltijden
Begeleiding en gebruik van alle nodige sportmateriaal voor canyoning, via ferrata, speleologie, een Garmin GPS, stuurhouder, batterijen en walkie talkie…
Technische bijstand (4×4 en meefietsende begeleider)
NIET INBEGREPEN
Vluchten h/t
Eigen mountainbike en uitrusting
Drankjes aan de bar
Reisbijstandsverzekering

Additional information

TicketTypeKind, Volwassene
1

dag 1

Aankomst voor het avondeten, kennismaking en bespreking van de week.

2-7

dag 2 tem 7

Een toffe mix van mountainbiken, canyoning, via ferrata etc, op maat van jong én oud! We volgen geen vastomlijnd programma maar bekijken het dag per dag in functie van de voorkeuren van de kids én de ouders.

3

dag 8

Vertrek na het ontbijt.